PROIZVODI

PRIJAVLJIVANJE KORISNIKA

Preuzmite najnoviji promo katalog
Preuzmite najnovije cenovnike
24-ČASOVNI MONITORING

PREDNOSTI ZAŠTITE OBJEKTA PUTEM SISTEMA DALJINSKOG NADZORA

-Visok stepen bezbednosti imovine, uz najniže mesečne troškove obezbeđenja

-Stalna kontrola ispravnosti sistema

-Stalna kontrola nad operativnim-korisničkim radom sistema

-24h tehnička podrška

-Najbrža i promišljena reakcija u slučaju alarmnih ili vanrednih situacija

-Mogućnost tihe uzbune

 

Nadzor bezbednosti objekta se vrši 24 sata iz našeg Operativnog centrom sa dežurnim osobljem.

Dodatnu podršku sigurnosti vaše imovine pruža specijalno opremljena i obučena interventna služba za pružanje zaštite imovine i lica na ugroženim objektima, do dolaska policije i ovlašćenih lica.

Operativni centar je mesto gde se slivaju sve informacije sa objekata koji su pod elektronskom zaštitom. U slučaju provale u objekat sa elektronskom zaštitom, alarmni sistem emituje signal našem operativnom centru, a dežurno osoblje alarmira SUP i službu fizičkog obezbedjenja.

Operativni centar registruje sve promene na vašem alarmnom sistemu vrši kontrolu uključenja/isključenja sistema. Prilikom uključenja i isključenja centar registruje korisnika koji uključuje ili isključuje alarmni sistem čime se onemogućuje zloupotreba šifre ili isključenje sistema u nedozvoljeno vreme.

U operativnom centru se registruje svaki pokušaj sabotaže sistema ili instalacije kao i moguće neispravnosti ili nepravilno funkcionisanje sistema.

Alarmni sistemi priključeni na monitoring centar pored osnovnih funkcija imaju i mogućnost aktiviranja tihog alarma u slučaju ugroženosti objekta ili lica, mogućnost aktiviranja šifre za prinudno isključenje alarmnog sistema, protiv požarnu zaštitu, poziv za pomoć u slučaju zdravstvenih ili drugih problema.

Mesečni izvestaj je odštampan ili elektronski prosleđen dokument koji sadrži precizne podatke o svim promenama na sigurnosnom sistemu kao što su: redovno uključenje/isključenje, uzbune, rezultati svakodnevnog automatskog testa sistema, eventualne greške ili nepravilnosti u radu sistema.

Svaka promena na sistemu izaziva trenutnu reakciju operatera, obaveštavanjem u skaldu sa ugovorenim uslugama: dežurne službe MUP-a, naše interventne patrole, servisera alarmnog sistem, protiv-požarne brigade, vlasnika i lica koja ste ovlastili.

Efikasnost alarmnog sistema zavisi od: izabrane konfiguracije sitema, načina uzbunjivanja, načina komunikacije, obučenosti korisnika, redovnog održavanja.

U koliko ste zabrinuti za bezbednost vaše imovine molimo vas da zatražite dodatne predloge za unapređenje zaštite.

Na osnovu stalnih tehnoloških napretka sistem treba redovno unapređivati i usavršavati.

 

MAXALARM PREPORUČUJE GPRS ZA BEŽIČNU KOMUNIKACIJU

 

 

 
AKCIJE

KAMERA UŽIVO

Kamera Kruševac,
ulica Kneza Miloša

Posetite Maxalarm.rs na portalu ShopMania